Leta i den här bloggen

onsdag 29 januari 2014

Inkido-utmaning 2 / Inkido-challenge 2


Har gjort ännu ett kort till Inkidos januari-utmaning. Svalt och enkelt. Jag har använt Inkidos papper Turkos prick, champagne-färgade halvpärlor och stämpel. I övrigt har jag använt en färdigstansad ram, jutesnöre, pärlemorblommor och pappersremsor.

I did one more card for the Januari-challenge Scandinavian style at Inkido, cool and breezy. I used patternde paper Turkos prick, champange-colored half-pearls and a stamp from Inkido. In addition to that I used som string of jute, pearl-flowers and a precut frame.


tisdag 28 januari 2014

Romantisk tetra /Romantic tetra

Har gjort en tetra-ask för alla hjärtans dag. /Made a tetra-box for Valentines day


Material från Scrap It Up/Material from Scrap It Up



Vit CS Art nr 220080
Boksidor Art nr 220035
Mönstrat papper Art nr 220026
Satinblomma Art nr 100024
Pärlemorknappar Art nr 170012
Organzaband Art nr 270049

måndag 27 januari 2014

Utmaning hos Inkido / Challenge at Inkido













Jag deltar i Inkidos januari-utmaning med tema scandinavian style. Skandinavisk stil förknippas mycket med renhet, less is moore och ljusa färger. är är min första tolkning. Den är ljus med bara den röda blomman som bryter av.

I participate in the Januari-challenge at Inkido/ Scandinavian papercraft with the theme Scandinavian style. To mee it meens less is moore, purity an d soft light colors. This is my first interpretation. It is light, almost monochrome with the red flower as a stand-out.


fredag 10 januari 2014

rea på scrapsaker etapp 2

Har fått veta mer rea nu och kan verkligen rekommendera papperspacken på bild 1!



Rea på scrap-saker! Etapp 1 - Stämplar

Som jag nämnt tidigare är jag scrapkonsulent för Scrap It Up (SIU) och nu börjar rean! Otroliga 40% rabatt på julstämplar, mer rea är på gång. Me like!!

Delar stämpelrean här med er så ni kan frossa i den. Det är bara att kommentera om du blev sugen på något, men det är begränsat antal kvar så vänta inte för länge.

Vill du invänta resten av rean så säg till så håller jag dina redan beställda varor - som dock bör beställas direkt för att inte riskera slutförsäljning - tills du är färdighandlad.

Rabatten dras av vid beställningen.