Leta i den här bloggen

torsdag 25 april 2013

Freebie


Ja, så var det dags igen. Den här veckan får ni en bakgrund av mig.

Alright, here we go again! This week I'll give you a background-stamp.


lördag 20 april 2013

Antagit en skissutmaning

Jag blev inspirerad av den här fina skissen:

















Jag antog utmaningen och tolkade den så här:



















Jag stämplade bakgrunden ton-i-ton med hjälp av bubbelplast innan jag gjorde själva Layouten. Som lite såpbubblor.

Jag inspirerades av hur fotot på skissen monterats så att det påminde om en polaroidbild och gjorde bilden till att se ut som polaroid i datorns program (Picasa).

Fjärilen (K&Company) är maskad ovanpå en textstämpel och embossad. Sedan satte jag cirkeln ovanpå en doily. De mönstrade pappren kommer allihop från en paperstack från Panduro.

torsdag 18 april 2013

Bara en digistämpel / Just a digistamp

Här är, den. Veckans gratis digistämpel. Snälla, kom ihåg att ange varifrån ni tagit den när ni visar alster där den är med. Sprid den inte vidare i er egen blogg utan länka till detta inlägg.

Here it is. This weeks free digistamp. Please remember to give me credit when showing your creations with it. Don't publish it in your blog  but link back to this post.

torsdag 4 april 2013

Buzzar tandkräm

Har den stora glädjen att vara med i Oral-B:s tandkrämsbuzzning, #buzzador #oralbtandkräm. För den som inte vet vad en buzzador är så innebär det att jag får pröva en produkt, berätta för andra vad jag tycker och dela ut gratisprover till min omgivning.

En stor anledning till att jag ville vara med i buzzningen för tandkräm är att jag har problemtänder. Jag har ett kemiskt fel som kallas mineralisering och som gör att tänderna sakta sakta självförstörs.
Enligt de som tillverkar tandkrämen ska den förebygga karies, reducera tandsten, skydda mot ilningar, ge fräsch andedräkt och ha vitgörande effekt.

Så här långt vet jag inte så mycket om tandsten eller karies. Men det känns hoppfullt att den kan ha dessa effekter. Framförallt är jag intresserad av att skydda mina känsliga tänder. Smaken är lite spearmint på Pro-Expert och gillar man det så är det ju bra. Jag har vant mig och munnen känns fräsch efter tandborstningen.

Torsdags-freebie - Thursday-freebie

Klassisk ritlek. Det är en vas... eller är det?

Classic drawing-game. It's a vase... or is it?

tisdag 2 april 2013

Vårkort - Spring-card

Även om våren ännu inte kommit så kan den iallafall anas nu. I luften, i dofterna, i fågelsången. Här är ett vårkort som jag gjort. Jag har maskat två stämplar, en textstämpel från youdo och en fjärilsstämpel från K & Company. Det söta hjärtat är egentligen en dekoration till blosterarrangemang som jag knipsat bort pinnen ifrån.


Even if the spring has yet to come, it is slowly showing off. You can feel it in the air, you can scent it and you hear it in the birds song. So I made a spring-card using two stamps that I masked together. Text from youdo and the butterfly from K & Company. The cute heart is originally meant for flower-arrangements but i took the pin off.


måndag 1 april 2013

White-space-kort - utmaning 6 scraplagrets påskcrop

Utmaning 6 i scraplagrets påskcrop var att göra ett white space-kort och det gillade jag verkligen. Jag har använt mig av en textstämpel från panduro och en söt kattstämpel från Inkadinkido.


onelayer LO - utmaning 3 i scraplagrets påskcrop

Har deltagit i scraplagrets påskcrop, detta är utmaning tre, en onelayer LO.
Jag har på frihand ritat de fyra stjärnorna, vimplarna samt rubriken och färglagt med twinklers H2O. Journalingdelen har jag gjort genom maskningsteknik. Textstämpeln kommer från YuoDo och den runda från Fiskars. Med en vanlig Zig brushable penna har jag bundit ihop det hela med en ram.