Leta i den här bloggen

onsdag 29 augusti 2012

This weeks freebie/veckans freebie

Så var det torsdag igen och jag tänkte dela med mig av ännu en digistämpel. Den här gången är det ett hjärta som jag tror det kan finnas många användningsområden för. Visa mig gärna era alster genom att lägga en direktlänk som kommentar till inlägget.
Kom ihåg att detta är en gratis digistämpel som jag delar med mig av och som ni får använda i era egna alster men inte göra ekonomisk vinning av själva stämpeln eller sprida den på bloggar som er egen.

Thursday again and I have a naver digistamp to share. This time it's a heart that I believe can be useful in many different ways. As always, I'd love to see your creations if you want to link to them in the comments, and remember that you are free to use my digi in your creations but not to gain financially from the digi itself or spread it as your own.

måndag 27 augusti 2012

Panthene Pro-V för hela håret!

Jag har tidigare nämnt att jag är Buzzador. Jag har nu fått glädjen att pröva hårserien för min typ av hår och även prover för att låta andra i min närhet pröva på Panthene Pro-V:s schampoon utformade för just deras hårtyp. Det kommer bli spännande att höra deras erfarenheter och input.

fredag 24 augusti 2012

The Studio’s Aug 5th Challenge

English text follows down below.

Jag har tagit mig ur scrapblocken jag har lidit av ett bra tag. Det är skönt att vara igång igen. Visst, att göra kort och att altra är också roligt men jag har längtat efter att få göra en vanlig LO igen.
Nu när jag är igång hittade jag en fin skiss att scrappa efter. Det här är min tolkning avskissen - se länk nedan. Jag har tolkat skissen fritt men man kan ändå tydligt se att jag har gått efter den.

I have finally come out of my scrapblock. It's nice to be at it again. Sure, cardmaking and alter is fun too but I have really missed doing Layouts.
Now I found this sketch-challenge to take on Here. And this is my interpretation of it. I have made a somewhat free interpretation but you can still se clearly that I have used the sketch.
The text in the circle is part of the lyrics to the song Schoolgirl with Kim Wilde

Texten i cirkeln är från Kim Wildes Schoolgirl
 A few layers of flowers connected with this beautiful brad, some pearlfloss and a feltswirlie.

torsdag 23 augusti 2012

Digistamp/Digistämpel

Här kommer den utlovade digistämpeln. Använd den gärna för era egna alster och jag skulle gärna se dem. Länka gärna.

Here's the digi as I promised. Feel free to use it as much as you like on your own cards/LO:S/other crafting project. Remember; I'd love to see what you made, it would be nice if you link me your results.

onsdag 22 augusti 2012

Freebie tomorrow

Hint: Tomorrow I plan to give another digistamp freebie/ Imorgon planerar jag att lägga ut en ny gratis digistämpel

Julkort/Christmas-card

Har så smått börjat med att göra julkort. (Jag har faktiskt redan sålt ett julkort den här månaden) Än en gång så känner jag för det enkla. Utstansade bokstäver (QK Diesel) har fått en vinterkänsla genoma att chalka kanterna med silver.

Have started to make Christmas-cards. (I have actually sold one this month) Once again I use a simple layout for the card - less is more. The letters , that says God Jul = Merry Christmas, is QK Diesel that I have given a winterfeeling by chalking the edges with silver.

The digistamp/digitalstämpel "sittande nisse"

tisdag 21 augusti 2012

blogcandy hos skogstokiga


Skogstokiga har en härlig blogcandy som pågår just nu. Massor av härliga småstämplar väntar på någon lycklig vinnare och jag håller tummar och tår för att det blir jag.
Vill du också delta i den här fina utlottningen så gör du det här.

söndag 19 augusti 2012

Grattis/congratulations

English translation will follow the Swedish text.

Ibland behövs det inte så mycket för att ett kort ska kännas färdigt. I det här fallet började jag med spetsbandet och en diecut och fyllde på med grattisönskan och ett par metallblommor.

Sometimes it doesn't have to be that much to make a card complete. In this case I started with a lace-ribbon and a diecut. Then I just added  a sentiment and a couple of metallic looking flowers.
Simple, clean and nice!

fredag 17 augusti 2012

Card with my freebie digistamp

I'm glad to see that so many people have come in to my blog to see my free digistamp. I hope you enjoyed it and use it. Please feel free to show me by comment my blog with a direct link. In the meantime I am going to show you a card that I made with it today.

Det är roligt att se att så många varit inne för att kika på min gratis digistämpel. Hoppas att ni gillar den och hittar nån användning för den.

Under tiden ska jag ta och visa ett kort som jag gjort med den idag.

torsdag 16 augusti 2012

Freebie - digistämpel

Jag gillar som ni säkert märkt digistämplar. Jag lockas av att pröva göra någon också. Det här inlägget blir således ett test.

Vem som vill får använda den till sina egna alster men inte sälja den vidare eller på annat sätt tjäna ekonomiskt på själva stämpeln.

För att ladda hem stämpeln, högerklicka på bilden och välja save picture as/spara bild som.

Lämna gärna en kommentar med en direktlänk till ert blogginlägg om ni använt den. Det vore roligt att se.

onsdag 15 augusti 2012

Beställningskort

När jag stod på bakluckeloppis för ett par veckor sen fick jag en beställning på två personliga dopkort. Beställaren ville ha barnens namn och dopdatum på korten.
Till killen gjorde jag det här kortet med en digistämpel som jag lagt in text på. De söta metallblommorna är mer blågröna än vad som syns på bilden.


Till flickan har jag bland annat använt rosa silkespapper och gjort en textbanner.





Det var roligt att göra de här korten och jag tar gärna emot fler beställningar.

onsdag 8 augusti 2012

Buzzador

Japp!! Jag är en buzzador. Det innebär att jag fungerar som testperson för olika produkter, berättar om mina erfarenheter för andra människor och även låter andra i min närhet prova.

Just nu inväntar jag ivrigt ett paket hårvårdsprodukter från Pantene.

 

onsdag 1 augusti 2012

Födelsedagskort

Den här söta katten är som gjord för ett födelsedagskort till barn. Det härliga mönstrade pappret glittar mer i verkligheten än vad bilden kan visa. Mitten på blomman är gjord av en klutt 3D-penna. Kortet är inte helt färdigt eftersom det skall anpassas efter tillfälle. Dvs det ska på en stor siffra i övre högra hörnet också.